Compromís per Sedaví reclama al govern municipal (PSOE) que des de l’Ajuntament s’amplie la targeta moneder per als 195 usuaris de la beca menjador, per a donar continuïtat durant l’estiu al servei que va posar en marxa el Conseller Marzà.

Des de el passat mes de març la Conselleria d’Educació Cultura i Esport, liderada per Vicent Marzà (Compromís) va instaurar un sistema d’ajudes per a les famílies beneficiàries de la beca menjador. D’aquesta forma, malgrat la suspensió de les classes per la pandèmia de la COVID-19, 195 xiquets i xiquetes de Sedaví, tingueren accés a un xec per valor equivalent a l’ajuda de la Beca Menjador, que pogueren utilitzar als supermercats d’una coneguda empresa de distribució valenciana.

Amb la finalització del curs escolar, l’Ajuntament de Sedaví, tradicionalment, ha continuat aquesta ajuda, mitjançant el menjador de l’Escola d’Estiu, però, a causa de la crisi sanitària global, aquest any no es realitzarà aquesta activitat, per tant, aquelles famílies que fins ara rebien l’ajuda, es queden sense una solució que els permeta fer front a aquesta necessitat.

Durant la passada legislatura, el Govern Municipal (Compromís – PSOE – Si se puede), va implantar un novedós projecte per a millorar les ajudes que es donaven desde el servei de Polítiques Socials de Sedaví. Es tracta d’oferir als usuaris d’aquest servei, d’una targeta moneder, que es carregava des de l’Ajuntament en base a les necessitats i criteris de baremació corresponents, per tal de que les persones beneficiàries, poden triar els establiments de Sedaví, on realitzar les seues compres.

Per tot açò, el Grup Municipal de Compromís per Sedaví, ha registrat una proposta per tal d’ampliar l’ús d’aquesta targeta moneder, per a substituir el xec que, la Conselleria d’Educació, ha fet aplegar durant el temps que el menjador escolar ha estat tancat.