La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport iniciarà este mes de maig les obres de retirada i substitució d’elements de fibrociment que es troben en diverses instal·lacions del centre educatiu. 

Filo Baixauli, regidora de Compromís per Sedaví, ha explicat que «aquesta obra ha estat especialment esperada pels usuaris i usuàries del centre, atesa l’allargada trajectòria que ha tingut el projecte. La licitació es va iniciar la legislatura passada on, en 2018, es va formalitzar el contracte per a executar les obres durant el període estiuenc, mentre l’escola estiguera tancada. No obstant això, l’empresa licitadora va renunciar al projecte al·legant una pujada de preus per part dels seus proveïdors».

Una vegada resolt l’anterior contracte, este passat mes de març es va licitar una nova contractació, tal i com exposa Baixauli: «Valorem molt positivament que la Conselleria d’Educació, amb el nostre company Vicent Marzà al capdavant, aprofite la quarantena sanitària per a iniciar l’execució de les obres».

Aquesta remodelació, licitada per més de 300.000 €, contempla també reformes estructurals i d’adequació als banys, i la substitució de totes les finestres per tal de millorar la qualitat acústica i tèrmica de les aules.

Compromís per Sedaví entén que, ara des de l’oposició, cal recolzar i vetllar pel compliment de projectes que es varen quedar per finalitzar la legislatura pasada; com l’escoleta de 0 a 3 anys que se tenia previst instalar en les antigues dependències del conserge del CEIP San Clemente.