Compromís lamenta que el PSOE no haja posat la bandera arc iris

Ahir 28 de juny, es varen celebrar els 50 anys de les revoltes de Stonewall a Nova York, que marcaren l’inici del moviment i lluita per les llibertats sexuals i afectives entre les persones. També ahir, es varen celebrar 40 anys de la primera mobilització a València, per a defendre aquestos drets a la nostra terra.

En 2016, quan Compromís entra a l’Alcaldia de Sedaví, una de les primeres mesures que va prendre, va ser penjar la bandera de l’arc iris, per a visibilitzar la diversitat que també existeix al nostre poble. Volíem donar un missatge de què Sedaví era plural i que aquest Ajuntament s’estimava a tota la seua gent de viure lliures i iguals en dignitat i drets, sense cap distinció, ja siga per sexe, raça, color, idioma, sexualitat o qualsevol altra característica.

Hui, Lamenten que un govern del PSOE, que es considera d’esquerres i progressista no vulga penjar una bandera que simbolitza la diversitat entre persones i visibilitza una lluita pacifica en pro de la igualtat. Des de compromís esperem que recapaciten i tornen a reivindicar una lluita, ara més que mai quan comença a emergir una extrema dreta que vol acabar amb els drets aconseguits.

Des de compromís continuarem treballant i proposant polítiques com implantar la unitat d’odi en la Policia Local; Accions de sensibilització i prevenció de la LGTBIfobia, i promoure la Llei Valenciana LGTB+. També treballarem per visibilitzar la diversitat a través de les institucions i continuarem recolzant totes aquelles polítiques que vagen encaminades a millorar la vida de les sedavienques i sedaviencs que volen estimar i viure d’una forma diversa.

Arxivat en: Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *