l’IES Sedaví realitza un taller de doblatge en valencià

L’Institut de Sedaví ha portat a terme un taller de doblatge en valencià per a tots aquells interessats en este matèria. Llengua i actuació, una barreja que ha funcionat amb èxit en esta iniciativa.

El projecte ha estat impulsat per la Diputació de València i la col·laboració del Departament de Valencià del centre i la Regidoria d’Educació i Polítiques Lingüístiques. Al taller han participat dos grups formats per 26 alumnes, cadascun. Els estudiants han pogut aprendre de Francesc Fenollosa, qui era l’encarregat de portar a terme l’activitat.

Durant el taller, Fenollosa va ensenyar als joves com funciona el doblatge a través d’una metodologia pràctica i didàctica. Així, es va fomentar el ús de la llengua en altres àmbits, com és el món del doblatge. Els adolescents van poder aprendre sobre la professió d’actor de doblatge, les seues dificultats i beneficis. Una professió que fomenta el treball en equip.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *