L’Ajuntament de Sedaví instal·la menjadors per als gats que viuen al carrer

L’Ajuntament de Sedaví ha instal·lat menjadors per donar de menjar a les colònies de gats que viuen als carrers del municipi. Es pretén ajudar així a estos animals a través de la seua alimentació.

La Regidoria de Mediambient junt amb la Societat Protectora Felina “Hogar Feliz” han portat a terme este projecte en el que s’han col·locat menjadors per substituir els envasos deixats al sòl on posaven el pinso dels felins. A més, d’esta manera, s’evita que altres animals furten el menjar, que es caiga pel sòl, etc.

Es tracta d’un recipient que s’ompli amb pinso per a felins per la part superior. Esta queda tapada amb la finalitat de resguardar el menjar. Conforme els gats van menjant l’aliment va caient per l’orifici de l’objecte.

Els menjadors estan situats a l’Avinguda de l’Albufera, l’Avinguda del País Valencià i l’Avinguda de Madrid, un menjador en cada lloc esmentant. A més, es contribuix així a millorar la imatge de l’entorn d’estes avingudes. Es més, es preveu la instal·lació d’un o dos més menjadors.

L’objectiu d’este projecte és, mantenir sanes les colònies de gats i millorar la imatges d’algunes zones del municipi on el menjar per a gats acaba pel terra i sense complir la seua funció principal: alimentar estos animals.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *