L’institut de Sedaví ha participat en el Projecte Erasmus K229. Un projecte que consistix en tres visites a un país diferent cada any i que pretén posar en contacte a diferents cultures amb la finalitat d’aprendre els uns dels altres.

Amb l’ajuda de l’Alcaldia i la Regidoria d’Educació, l’activitat va començar amb una visita inaugural a Turquia, el passat novembre, i acabarà l’any que ve a Anglaterra. Este mes de maig els alumnes continuaran el recorregut de les activitats on s’inclou una visita a Sicília.

Els estudiants d’Erasmus venen d’Itàlia, Alemanya, Holanda, Turquia i Anglaterra. Estos van arribar-hi diumenge 3 de febrer. Este mateix dia es varen presentar a les seues famílies d’acollida amb les qui han passat tota la setmana. Set dies, dels quals dos en són culturals, altres dos en són relacionats amb la natura i altres dos, amb l’entorn escolar.

Entre les excursions programades, es troben la visitat l’Albufera, la Ciutat de les Arts i les Ciències, la Serra d’Espadà i d’altres llocs d’interés de la Comunitat Valenciana.

Manuela Picazo, professora de filosofia i vicedirectora del centre, és l’organitzadora del projecte i assegura que la finalitat és que els xiquets se coneguen, trenquen els prejudicis i que aprenguen d’altres cultures i llengües. A més, altres departaments també hi han estat implicats, com el d’anglés, el de tecnologia, el de matemàtiques, el de filosofia i el de biologia.