L’Ajuntament de Sedaví, junt amb la Regidoria d’Educació i Polítiques Lingüístiques, encapçalada per Filo Baixauli, clausura el XVI Programa Educatiu i Comunitari Municipal d’Orientació Familiar. Esta ha tingut lloc al Saló d’Actes de l’Ajuntament on han pogut tancar esta nova edició amb èxit.

A la cloenda ha participat la psicòloga clínica especialista en criança i orientadora d’institut, MªÁngeles Tomás, qui ha realitzat una ponència sobre la criança dels menuts. Una xarrada en la que ha aprofundit en les dificultats del procés educatiu davall el títol “La criança: difícil art”.

El curs es porta a terme durant un mes i mig amb diversos tallers i va dirigit a famílies de xiquets que comprenen entre els 0 i els 12 anys. Ofereix la possibilitat d´incidir en xiquets de 0 a 3 anys, ja que aquestes famílies són una població “diana”. És a dir, que estan introduint-se en el món de la criança i encara no es mouen en el terreny escolar. Gràcies a este projecte, famílies d’estos trets poden participar-hi i assabentar-se així de temes claus del món familiar i treballar des de la prevenció.

“Creem grups perquè es recolzen entre ells, els donem dossiers de lectura, consells i assessorament… etc.”, ens explica la psicòloga del Departament d’Educació de l’Ajuntament, del Gabinet Psicopedagògic Municipal de Sedaví, que organitza el Programa. “Hem aconseguit crear xarxes de relació entre famílies i tractar temes vitals per a la criança”, afirma.