El pacte d’investidura que el PSOE va rebutjar

El passat 26 de maig, les eleccions municipals van deixar un escenari a Sedaví, que deixava ben clar que la ciutadania havía decidit que el proper govern municipal havia de ser del PSOE. Amb 7 regidors, el PSOE es va convertir en la força més votada, mentre que la resta de regidors ens la repartiem de la següent forma:

  • PP: 4 regidors
  • Compromís: 3 regidors
  • Ciutadans: 2 regidors
  • VOX: 1 regidor

Amb aquesta distribució de forces, a Compromís per Sedavi, vam entendre que no deviem entrar al govern, i quedarnos a la oposició, recolzant, això si, al govern del PSOE en la continuació de les mesures progressistes que es van començar durant l’anterior legislatura. D’aquesta forma, Sedaví guanyava un govern estable, i àgil, amb un tamany reduït, i amb el suport necessàri per a portar a terme tota una sèrie de polítiques d’esquerres i progressistes per a millorar la vida de tota la ciutadania.

Per tot això, intentarem tancar un pacte d’investidura amb el PSOE de Sedaví, pacte que van rebutjar en la seua integritat, demostrant no estar d’acord amb la continuitat d’aquestes polítiques. La única oferta real que ens van aplegar a fer, va ser la d’entrar al govern, portant àrees molt centrades en la gestió interna, mentre que es reservaben per a les seues regidories  aquelles més visibles, amb l’objectiu clar d’invisibilitzar el nostre Grup Municipal, raó per la qual, es va desestimar aquesta opció.

Seguint la nostra línia de transparència i participació, volem publicar el pacte íntegre que el PSOE va rebutjar, amb totes les condicions i garanties que es demanaren durant la negociació. Aquest, es el Sedaví que el PSOE no vol fer durant aquesta legislatura —> ESBORRANY-PACTE-COMPROMIS-PSOE

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *