El programa de Voluntariat pel Valencià d’enguany s’ha presentat, a l’Escola de Persones Adultes, amb èxit. A l’acte hi han estat l’alcalde Josep Ferran Baixauli, el coordinador de l’activitat, Vicent Font i la regidora d’Educació i Polítiques Lingüístiques Filo Baixauli. Un projecte que pretén acostar el valencià a tots els sedaviencs que així ho vullguen.

Es tracta d’una iniciativa d’Escola Valenciana, una entitat compromesa en la defensa de la llengua, junt amb la Regidoria d’Educació i Polítiques Lingüístiques. L’activitat es porta a terme gràcies a un grup de voluntaris lingüístics que ajuden a parlar valencià a tots els qui participen.

La dedicació consta d’una hora setmanal durant deu setmanes. En estes trobades els grups conversen en la nostra llengua i, així, aprenen i milloren, i és que el valencià és en l’actualitat un requisit, sobretot en l’àmbit laboral, de gran importància.

Si vols rebre més informació pots consultar el web de l’EPA o bé acudir directament a l’Ajuntament. Per poder participar-hi cal que emplenes una sol·licitud i, d’esta manera, podràs accedir al programa i saber-ne més sobre la llengua valenciana.