Els policies i proteccions civils han aprés l’ús dels desfibril·ladors que estaran en els cotxes oficials

El saló d’actes de la Biblioteca Municipal de Sedaví ha acollit al llarg de dues sessions un curs de maneig de desfibril·ladors, per a l’obenció d’un nivel de suport vital bàsic per a tota la plantilla de la Policia Local, en les quals també han participat efectius de Protecció Civil Sedaví.

Aquest curs  s’ha basat en una introducció teórica de l’us i limitacions dels desfibril·lador, la projecció de videos en el saló d’actes i finalment la pràctica en els nous aparells. Segons el regidor de seguretat ciutadana el fet de tindre el millor tractament per a previndre les mort sùbites d’origen cardiac trasnmitirà tranquiliat a la ciutadania.

Les sessions han sigut impulsades per la regidoria de seguretat ciutadana de l’Ajuntament de Sedaví que dirigeix Joan Baixauli i pretén formar als agents, ja que en breu entraran en funcionament els dos nous vehicles policials que estan dotats de desfibril·lador dins d’una iniciativa que pretén millorar l’equipament policial i oferir un millor servei a la ciutadania. Al finalitzar el curs els assistents van rebre un carnet, un diploma i un llibre per a l’alumne de soport vital bàsic.

L’Alcalde Josep Ferran Baixauli i el Regidor Joan Baixauli van visitar als agents en l’última de les sessions que es va dur a terme.