Compromís per Sedaví ha presentat una moció amb motiu del 8M, amb noves mesures per tal de fomentar la igualtat al municipi.

Entre aquestes mesures, destaquen la incorporació de la persepectiva de gènere i la interseccionalitat als Pressupostos Municipals. En paraules de la regidora de Compromís, Filo Baixauli, “cal abordar els Pressupostos Municipals amb una visió més integradora, i afegir la interseccionalitat, perquè no només cal tenir en compte la perspectiva de gènere, sinó també d’altres com la situació laboral, de diversitat racial, funcional o d’orientació sexual”.

Així mateix, la formació va demanar que s’habiliten les baixes laborals per motius de cures en els casos de malaltia o confinaments de menors d’edat i de pesones a càrrec. “Aquesta pandèmia ha deixat ben palés que cal cuidar-nos, i que hem de cuidar dels nostres” va afegir la regidora valencianista.

Aquesta moció va rebre el suport del Grup Municipal Socialista, i va ser votada en contra pel PP i Ciudadanos, els quals, juntament a Vox, van exhibir una clara aliança en contra d’aquestes propostes.