Compromís per Sedaví ha pactat amb l’Equip de Govern socialista, 1.8 milions d’euros per al Pressupost Municipal de Sedaví. Aquests fons, que eixiran del romanent de tresoreria, es destinaran a Mobilitat, Energia, Habitatge, Joventut i a millorar l’atenció a la ciutadania.

Amb aquest pacte, es portaran a terme diverses actuacions pactades entre l’Equip de Govern socialista i el Grup Municipal de Compromís per Sedaví, que, en paraules del portaveu valencianista Ferran Baixauli “continuen amb les polítiques iniciades en l’anterior legislatura per tal de transformar i modernitzar el poble de Sedaví”.

D’entre els acords signats, la formació valencianista destaca el “Pla d’Habitatge i Emancipació Jove”, que afavorirà la creació d’un Parc d’Habitatge Públic, que permeta l’emancipació dels joves del poble així com lloguers socials i ajudes a l’habitatge. També es destaca el compromís amb l’Equip de Govern, per a completar les mesures de Mobilitat recollides al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible redactat en la passada legislatura, i que va permetre, entre altres, portar l’EMT a Sedaví. 

També destaca, la mesura aprovada al Ple de Sedaví per tal d’instal·lar plaques fotovoltaiques a tots els edificis municipals, i dotar econòmicament una partida al Pressupost per a ajudes per a la instal·lació d’aquestes plaques per part de la ciutadania, fomentant així l’autoconsum i l’estalvi energètic.

Segons fonts de la formació valencianista, en aquest pacte, també es destinaran fons per tal de millorar l’atenció a la ciutadania, mitjançant l’habilitació d’espais com el Servei d’Atenció Ciutadana. I es milloraran espais bàsics per a fomentar polítiques de joventut com el nou Casal Jove, i altres destinats als majors del poble com la Llar del Jubilat i espais per a associacions.

Per últim, Compromís per Sedaví, ha destacat l’acord per tal de protegir i mantenir el patrimoni històric del poble. “El poble que oblida d’on ve, perd la seua essència i futur” va assegurar el portaveu de Compromís, Ferran Baixauli, “per això, s’ha acordat una partida important per tal de mantenir, i posar en relleu, el nostre patrimoni històric”.