Vivim el període més càlid de la història, amb perllongades ones de calor i sequeres, fenòmens meteorològics extrems, desplaçaments de pobles i pèrdua de la biodiversitat. Perquè tot està connectat, l’Hora del Planeta connectarà a centenars de milions de persones en el món perquè actuen contra el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat.

Un any més, l’Ajuntament de Sedaví s’adhereix a l’Hora del Planeta. El pròxim dia 24 de març entre les 20:30 i les 21:30 hores s’apagaran les llums de l’enllumenat públic d’una de les voreres de l’Avinguda de Madrid i la il·luminació de la Plaça d’Ausias March.

Pots entrar en la pàgina web www.lahoradelplaneta.es i conèixer totes les iniciatives per a poder, tots junts aconseguir l’objectiu. En aqueix enllaç, si tens un blog, web o xarxes socials podràs descarregar-te i incorporar els materials de difusió de l’Hora del Planeta 2018:
– Disposes de diversos models i grandàries de baner.
– Pots utilitzar els hashtags de campanya: #HoradelPlaneta / #YoApagoPor / #Conéctate.
– T’ofereix la possibilitat d’explicar als més xicotets la importància de cuidar el nostre planeta amb “Peppa Pig apaga per a connectar amb el planeta” i “La casa Colla”.

Col·labora, uneix-te a nosaltres en la lluita contra el canvi climàtic i la defensa de la biodiversitat, tria la teua causa, apaga la llum una hora, uneix-te al major moviment mundial de defensa del planeta i difon el missatge entre els teus contactes…. JO APAGUE PER UN PLANETA VIU. I TU  PER QUÈ APAGUES?