Ple Investidura Ferran Baixauli

El passat 13 de juny de 2015, Compromís per Sedaví, PSOE-PSPV Sedaví i Si Se Puede Sedaví, vam signar un acord de governabilitat per a la legislatura 2015-19 en el qual compartiríem el govern de Sedaví. En aquest acord, el PSOE-PSPV tindria l’alcaldia el primer any, i Compromís la tindria pels 3 anys restants.

Aquest divendres 15 de juliol a les 20.00h, com a resultat d’aquest pacte, celebrarem el Ple d’Investidura del nostre candidat a l’alcaldia Ferran Baixauli, qui comptarà amb el suport dels tres grups signants de l’acord per tal de ser el nou alcalde de Sedaví fins a les pròximes eleccions locals de 2019.

Us convidem a totes i tots a assistir a aquesta històrica sessió del Ple Municipal.

convocatoria-ple-investidura-ferran

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *