L’assemblea local de Compromís per Sedaví, va aprovar per unanimitat el passat 12 de març, la llista amb la que concorrerà a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig de 2015.

Es tracta d’una llista en què cal destacar que és NOVA (el 60% dels candidats es presenten per primera vegada, JOVE (tenim una mitjana de 40 anys), FORMADA (adequada formació acadèmica i/o laboral per a poder assumir responsabilitats de gestió), TREBALLADORA (gran capacitat de treball de tots els integrants) i IL·LUSIONADA (persones amb projectes i ideals pels que lluitar).

La llista l’encapçalarà Josep Ferran Baixauli Chornet, actual regidor i portaveu de Compromís al consistori, graduat en Dret i llicenciat en Ciències del Treball, treballa com a Tècnic de RR. HH. a Adif,. L’acompanyen a la capçalera de la llista, Juan Baixauli Martínez, informàtic de formació i empresari; Salvador Ramón de Pablo, historiador i animador sociocultural; Marta Pascual Martorell funcionaria a l’administració de l’Estat, i Josefa Baixauli Chornet economista, auditora i empresària. Completen la llista, membres actius del teixit associatiu i cultural de la nostra població, així com joves implicats en la vida política del municipi.

FOTO-GRUP

A continuació reproduïm la llista municipal que Compromís per Sedaví portarà a les eleccions municipals per fer possible el canvi polític al nostre poble:
1. Josep Ferran Baixauli Chornet
2. Juan Baixauli Martínez
3. Salvador Ramón de Pablo
4. Marta Pascual Martorell
5. Josefa Baixauli Chornet
6. David Ortí Dasí
7. Ma Filomena Baixauli Chornet
8. Margarida Bau Mas
9. Vicent Tatay Mocholí
10. Julia Nogales Fernández
11. Enric Salcedo Llorca
12. Rebeca Dasí Barberá
13. Andreu Chirivella Martín
14. Nina C. Baixauli Ferrández
15. Víctor Blanch López
16. Eva María Escorihuela Barberá
17. Francesc Xavier Baixauli Baixauli
Suplents:
1. Marina Baixauli Carrión
2. Leonardo Montejano Ferrer