1231297_10203687708696904_3930976260835451153_n

L’actual portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Sedaví, Ferran Baixauli, es presentarà al procés de primàries, per a ser triat candidat a l’alcaldia per a les eleccions municipals de 2015.

J. Ferran Baixauli, de 51 anys i nascut a Sedaví, actualment exerceix de responsable de Recursos Humans en un departament de Adif, militant al Bloc Nacionalista Valencià des de fa més de 10 anys, Graduat Social, Llicenciat en Ciències del Treball i Graduat en Dret, sempre ha tingut una clara vocació per a la defensa de les persones i del seu poble.

A continuació vos reproduïm la carta de presentació a tota la ciutadania:

Estimats amics i amigues,

En estos moments de crisi en els que vivim, amb el descrèdit general de la política, quan tota la ciutadania sembla més farta que mai, dels corruptes i d’aquells representants polítics que han utilitzat el seu lloc de responsabilitat, en benefici propi i en contra d’allò per al que van ser triats, qualsevol podria dir que és una barbaritat, voler dedicar el temps a intentar tornar la credibilitat a la política. No sols pense que aquesta és una tasca que val la pena afrontar, sino que pense que cal fer-la possible. Perquè cal retornar el centre de decisions als ciutadans, perquè cal recuperar les institucions per al bé comú del poble, i perquè cal fer fora a tots aquells que han utilitzat el seu lloc de responsabilitat en benefici propi, d’esquenes al poble. Per tot això, hui m’adrece a totes i tots vosaltres per anunciar-vos la meua intenció de presentar-me a les primàries de Compromís per Sedaví i optar a encapçalar la llista de cara a les eleccions municipals de maig de 2015.

Davant de tots aquells que s’aprofiten dels mes febles, davant d’aquells que han tacat les institucions per a fer-les instruments del seu propi benefici, Compromís representa una garantia contra la corrupció, un projecte innovador, diferent i il·lusionant. En definitiva, una altra manera de fer política, amb persones responsables, honrades i que aposten per una absoluta transparència en la gestió pública, una forma de fer política de baix cap a dalt, on el centre de decisions estiga al poble i mai a una butaca, tancat a un despatx.

Els qui em conegueu, que en sou molts, sabeu que m’agrada fer vida al meu Poble, estar en contacte amb la gent i la cultura de Sedaví, que és i serà una part important de la meua vida. M’estime el meu poble i m’agrada treballar per a millorar-lo, estos tres anys que porte a l’Ajuntament, m’han donat una maduresa important per poder assumir la responsabilitat del govern de Sedaví.

Crec que aquest és el moment de portar el canvi a Sedaví, per això espere tindre la vostra confiança i ser el seu pròxim alcalde. Confie en que tant militants i simpatitzants de Compromís, com la ciutadania en general, vegen en mi un digne cap de llista i futur alcalde del nostre poble.

Espere, sincerament, que em doneu l’oportunitat de poder continuar treballant, amb senzillesa i responsabilitat, per millorar el poble de Sedaví que tant estime, per fer-lo el poble que tots i totes volem, i del que ens podem sentir ben orgullosos.

Gràcies!