Divendres es va celebrar a l’Ajuntament de Sedaví el Ple Extraordinari que, arran la proposta que presentarem en juliol, l’alcalde es va comprometre a fer.

Durant aquest Ple, marcadament tècnic, el Secretari Municipal va explicar les actuacions administratives que farà l’Ajuntament gràcies a l’auditoria comptable que s’està portant a terme. El nostre regidor, Ferran Baixauli, va argumentar que no podem entendre com l’equip de govern, després d’haver permés unilateralment dues pujades de preus i limitar els horaris d’obertura, no ha sigut fins a enguany que ha començat a auditar la comptabilitat de la piscina coberta. Es veu que els tenim que recordar que la feina d’un equip de govern és precissament eixa: governar i controlar l’ús dels recursos públics, ja que el poble de Sedaví està invertint tots els anys, una partida econòmica en la piscina coberta, sembla lògic pensar que s’estava controlant en què es gasten els diners, denunciem per tant la falta de control dels diners de tots els sedaviencs i les sedavienques per part del govern del Partit Popular.

A més, durant el torn obert de paraula, el públic va fer palés el seu malestar per la falta de sensibilitat del regidor d’esports qui, segons el mateix públic, no ha fet acte de presència a la Piscina Coberta malgrat les reclamacions dels usuaris. A totes aquestes acusacions, tant el regidor com l’alcalde sols fan que posar cortines de fum per tal d’excusar el que clarament és una completa falta de control dels serveis públics i una preocupant incapacitat per a gestionar els diners de tots i totes.

A continuació us deixem la gravació del Ple: