Ja tenim penjat al nostre canal de Youtube la gravació íntegra del Ple Municipal que es va celebrar al nostre ajuntament el 19/12/2013.

Ens agradaria fer un breu resum del Ple per a tots els qui no poguéreu assistir, ací vos el deixem, punt per punt amb els vídeos corresponents:

1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la sessió ordinària de data 28 de novembre de 2013.

A petició del Grup Socialista es va fer 1 minut de silenci en memòria de tots els regidors i batlles que han passat pel nostre Ajuntament i ja no estan entre nosaltres. És important recordar aquella gent que ha treballat pel poble, no podíem estar més d’acord.

Després del minut de silenci, l’acta anterior es va aprovar.

2. Moció del Grup Municipal Bloc-Compromís per Sedaví, sobre ajudes per a beques de mobilitat del programa ERASMUS-SOCRATES.


Als dos vídeos podeu vore la defensa i votació de la moció que vam presentar (podeu vore-la seguint aquest enllaç) al Ple per que es destine una partida pressupostària per complementar les beques als estudiants ERASMUS-SOCRATES del nostre poble, ja que per una part la GVA no ha convocat aquestes ajudes pese a que ja estan fora els nostres estudiants i per altra el Govern Central, malgrat que la UE ha augmentat les partides pressupostàries, està reduint les ajudes.

Aquesta moció va ser denegada amb els vots en contra del PP, com podeu vore al vídeo, amb els següents arguments:

  • Pressupost. Tornen a atacar amb la tria demagògica: “RTVV o escoles i sanitat?” “Erasmus o pujar impostos?” “Erasmus o sopar dels jubilats?”
  • No a la universalitat de la beca. Per al PP de Sedaví sembla que haver obtingut la beca Erasmus no és suficient a nivell de mèrits i volen exigir més mèrits.

 3. Moció del Partit Popular relativa als centres de música autoritzats i conservatoris municipals

El PP Sedaví va presentar a aquest Ple una moció idèntica a la que ja es va presentar al Ple del 31 d’octubre de 2013 pel Grup Municipal Socialista.

 4. Moció del Partit Popular sobre reprovació dels actes ocorreguts a l’últim Ple.


Davant un acte de llibertat d’expressió que no anava dirigit cap al nostre poble sinó cap aquells que amb els seus vots ajuden a llevar a tots els valencians un dels nostres serveis públics que ens vertebren com a Poble i consoliden la nostra identitat en contra de la voluntat de la gent a la qual diuen representar, el Partit Popular considera que ha de reprovar-se públicament. Calen poques paraules més, és significatiu de com entenen la política els comentaris que ens llancen els simpatitzants del PP al minut 10:44 del primer vídeo.

5. Adonar decrets de l’Alcaldia

En aquest punt hi ha poc a dir, s’adona dels decrets que s’han aprovat.

6. Precs i preguntes


En aquest punt, al primer vídeo podeu vore com el nostre regidor torna a llançar a l’alcalde la pregunta que ja es va fer mesos darrere sobre la posada en marxa del servei d’internet per wifi que va ser anunciat (i fotografiat)  com un dels grans èxits d’aquest Equip de Govern i que mesos i mesos després encara no és efectiu.

Al segon vídeo podeu vore com entenen la seva pròpia moció de reprovació els militants del PP. Tindrem al proper ple una moció de reprovació dels actes d’aquest ple?