El passat desembre de 2011, el nostre regidor va presentar una moció al Ple de l’ajuntament per a demanar que el carril bici que uneix el nostre poble amb el corredor comarcal (CV-400) es prolongara per unir en bicicleta el nostre poble amb València i amb les platjes de Pinedo i el Saler.

Aquesta moció va ser aprobada per unanimitat al Ple de decembre de 2011, però malgrat que han passat ja dos anys, aquesta sol·licitut del poble de Sedaví encara no ha estat reflectida als Pressupostos de la Generalitat Valenciana.

A Compromís creiem que a l’época en què vivim hem d’apostar per mitjans de transport alternatius, més econòmics i menys agressius amb el medi ambient.

Per tot això, i donat que l’equip de govern de Sedaví no està pressionant al Consell perquè atenga el que el poble de Sedaví reclama com a inversions necessàries, hem presentat, a través del nostre Grup Parlamentari a les Corts, una esmena per als Pressupostos de la Generalitat Valenciana per 2014 demanant la construcció d’aquest carril bici que ens permetrà anar sense perill cap a València i les platjes del nostre entorn amb un medi de transport sa i ecològic com és la bicicleta.

A continuació us deixem la esmena presentada per al debat a les Corts.

Esmena a les Corts per a prolongar el carril bici Sedaví - Corredor Comarcal cap a València ciutat i les platjes del entorn