En el ple celebrat dijous passat 14 de febrer, el Partit Popular i Partit Socialista, van votar en contra de la proposta de Compromís de retre homenatge a la memòria del Fill Predilecte de Sedaví i Cronista Oficial de la localitat, Vicent Ruiz Monrabal, amb la denominació de la plaça situada en la confluència dels carrers València, Dr. Fleming i Musical, passant a portar el seu nom.

Davant de l’esmentada proposta, el PP va argumentar que no ho considerava ni oportú, ni idoni… Fa un any pretenien canviar la denominació del carrer Vicente Andrés Estellés per Vicente Ruiz Monrabal, pretensió absurda frenada per la pròpia família, i ara els pareix malament que una plaça que no té nom, bo si té un escatològic, passe a cridar-se com el nostre insigne paisà Vicent Ruiz.

Per part del PSPV-PSOE, es va exigir com a condició per a recolzar la nostra proposta, que en la mateixa s’incloguera la denominació d’un carrer per a la també Filla predilecta Adela Pla Pastor. Compromís NO s’oposa que se li concedisca el nom d’un carrer, a la figura de la rellevant política sedavinenca, lo que no estem deposats és a acceptar “canvi de croms”, no admetem ni pressions, ni coaccions, ni lliçons de ningú.

També vos informem que per fi hem pogut gravar en imatges el ple de l’ajuntament. A pesar que ho havíem sol·licitat oficialment diverses vegades, i encara amb la negativa contundent del nostre alcalde i el seu equip de govern, hem fet valdre els nostres drets ciutadans. Estem processant les imatges, quan les tinguem llistes la posarem a disposició de totes i tots els ciutadans.

Continuarem treballant…