DIJOUS 01-03-2012 PLE AJUNTAMENT DE SEDAVÍ

Dijous que ve 1 de març, a les 20,30 hores Ple de l’Ajuntament de Sedaví. Entre altres assumpte es debatran dos mocions presentades pel Grup Municipal Bloc-Compromís per Sedaví: – Moció per a la retirada del Decret Llei del Consell sobre mesures urgents per a la reducció del D…èficit de la Comunitat Valenciana, és a dir el decrets dels RETALLS, que està aplicant el Consell sobretot en Educació Sanitat i altres. – Moció per a denunciar les agressions policials contra els estudiants del Lluís Vives amb motiu dels retalls, així com la petició de dimissió de la Delegada del Govern, Paula Sánchez de León. Recordar-vos que l’entrada al Ple, és lliure per a tots els ciutadans.
Arxivat en: General

Comentaris

  1. Vicent diu:

    Gràcies per l’avís, intentarem estar.

    Els plens deurien de ser publicitats per Internet per afavorir la participació ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *