Compromís per Sedaví va aplegar a un acord amb l’Equip de Govern per tal d’aprovar el Projecte de Pressupostos Municipals per a l’any 2021, aconseguint més de 700.000€ en inversions i projectes per al poble de Sedaví.

Durant les negociacions amb l’actual Equip de Govern, es va aconseguir pactar l’execució de diverses partides econòmiques clau per a la formació valencianista, com ara: inversions en mobilitat urbana, més punts de recàrrega de vehicles elèctrics, millora del clavegueram del poble per a separar les aigües pluvials de les residuals, millora dels col·lectors de la Senda de les Vaques, augments en les ajudes de Serveis Socials i material escolar, així com millorar les actuacions de prevenció contra la violència masclista. 

El portaveu del Grup Municipal de Compromís per Sedaví, Ferran Baixauli, assenyala que, gràcies a les inversions en mobilitat urbana aconseguides, es complementarà el projecte iniciat en la passada legislatura que, entre altres coses va aconseguir portar l’autobús de l’EMT al poble. 

A més, amb aquestos Pressupostos, s’inicia un dels projectes fonamentals en aquesta legislatura per al Grup Municipal de Compromís, ha assenyalat Ferran Baixauli: la millora dels col·lectors de la Senda de les Vaques, i la separació de les aigües pluvials de les residuals. La formació valencianista espera que, amb aquest projecte, es solucionen els problemes d’inundacions que el poble de Sedaví ve patint de forma recurrent amb les ja habituals DANA.

Partides com les ajudes a autònoms i per als comerços de Sedaví, per tal de fer front a la crisi sociosanitària de la COVID19, es veuran augmentades enguany, així com aquelles destinades a les ajudes d’emergència social, i ajudes per a l’adquisició de material escolar. Totes aquestes partides, fan dels pressupostos pactats entre Compromís i l’Equip de Govern, uns pressupostos socials, centrats en el benestar de les persones, i que ens permetran eixir d’aquesta crisi sense deixar a ningú enrere.

Durant la sessió plenària, el projecte de Pressupostos Municipals, va tenir els vots a favor de Compromís i de l’Equip de Govern, aconseguint una àmplia majoria, més que suficient per a eixir endavant, malgrat els vots en contra de Vox, Partit Popular i Ciudadanos.