Ja tenim penjat al nostre canal de Youtube la gravació íntegra del Ple Municipal que es va celebrar al nostre ajuntament el 27/02/2014.

Ens agradaria fer un breu resum del Ple per a tots els qui no poguéreu assistir, ací vos el deixem, punt per punt amb els vídeos corresponents:

1. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior


L’acta del Ple de gener es va aprovar per unanimitat.

2. Aprovació inicial dels Pressupostos Municipals i Plantilla de Personal per al 2014








En aquests Pressupostos presentem un conjunt de mesures destinades íntegrament a millorar el nostre entorn i ajudar a tots els veïns i veïnes de Sedaví que ho necessiten, per això en centrem en: combatre l’atur i fomentar un canvi de model productiu, recolzar els nostres estudiants, augmentar les partides destinades a ajudar als nostres majors i a Serveis Socials, ser més eficients energèticament a les dependències municipals i millorar la senyalització dels nostres carrers.

Totes aquestes propostes van ser tombades per part del Partit Popular.

3. Elecció de Jutge de Pau Titular


Es va triar el nou Jutge de Pau de Sedaví per unanimitat.

4. Petició de Compatibilitat de D. Francisco Román Rojas


Es va aprovar la petició per unanimitat.

5. Moció conjunta del Grup Municipal Socialista i del Grup Municipal Bloc-Compromís sobre l’inici de la tramitació per a la formalització del conflicte en defensa de l’autonomía local.


Amb la nova reforma de l’Administració Local s’amaga amb l’excusa de l’austeritat i l’estalvi una política clarament re centralitzadora i s’ataca a la línia de flotació de l’Estat del Benestar, reduint a la mínima expressió les competències dels Ajuntaments com el nostre i buidant de contingut la seua tasca per a aconseguir un estalvi ridícul en una administració que lluny de crear dèficit hi ha complit amb els seus objectius i ha tancat els últims anys amb superàvit.
No podem estar d’acord a suprimir serveis municipals com el treballador social, la gestió del poliesportiu, l’organització i coordinació del servei de fems i aigües etc. No podem permetre que aquests serveis bàsics es traslladen a les diputacions allunyant dels veïns i llevant autonomia a l’Ajuntament per a decidir en aquests temes claus per a tots. Lamentablement, sols l’oposició estem a favor de potenciar la nostra autonomia local, el PP novament va votar en contra d’aquesta moció.

6. Proposta del Grup Municipal Socialista en defensa dels ciutadans afectats per l’impagament de les ajudes a l’habitatge


Es va aprovar per unanimitat la moció per a defensar els ciutadans que encara no han rebut l’ajuda promesa per la Conselleria.

7. Proposta del Grup Municipal Socialista sol·licitant la derogació del copagament a discapacitats i dependents



Es va votar per unanimitat sol·licitar la derogació del copagament a discapacitats i dependents.

8. Proposta del Grup Municipal Socialista sobre les prospeccions petroleres al Golf de València


El Ple va votar a favor de demanar al Govern Central que paralitze aquest atac al nostre entorn natural.

9. Decrets d’alcaldia

10. Precs i preguntes